Visualizar
Clique para visualizar Marije 2.0 livro fotográfico

09-01-2012 RE: beste wensen
Ha Melanie, Hier is het niet zo goed, ik ben in 2009 flink gevallen met de fiets over de kop, kweet niet of ik dat al heb verteld, hersenkneuzing, scheurtje jukbeen en erg lang herstel nodig, toch weer gaan werken en doorgemodderd, mijn man heeft er ook last van en door drukte op zijn werk kreeg hij weer migraineaanvallen met uitvalsverschijnselen linkerkant lijf. Hij heeft nu gelukkig een leuke nieuwe baan in (.) en gaat op de fiets naar het werk. Die val met de fiets heeft bij mij het een en ander losgerammeld en op een gegeven moment, eind 2010 storte ik in. Heel mijn shitverleden kwam eruit. Ben sexueel misbruikt door mijn stiefvader vroeger, mijn moeder heeft me nooit opgevoed zoals het hoort en zo kwam ik bij psycholoog terecht en zit nu op een telefootnje te wachten, ga me laten opnemen in een C.P.H. in Wijchen. Dat is een centrum voor psychisch herstel, door de week daar en in het weekeinde thuis. Heb even die afstand van thuis met de kinderen etc nodig om alles goed te kunnen verwerken en bij mezelf te komen. Heb geen zelfvertrouwen, geen eigenwaarde, weinig assertief wat me allemaal tegenzit in heel het leven. >>>knip<<<

Daar zat ik dan, begin dit jaar, te kijken naar dit mailtje. 'Even' die leuke oudklasgenoot van het Peelland een nieuwjaarswens gestuurd en dan dit als reply...wauw, heftig..!!!

Dit was het begin van een korte en hevige mailwisseling, immers, Marije werd opgenomen en zou daar geen computer tot haar beschikking hebben.

Marije deelt nu ook met u haar verhaal delen in dit bijzondere boek, een samenwerking tussen www.Artstudio23.com en www.MarijeFotografie.com Fotografie = Therapie!

MeRy71

Sobre o autor

Artstudio23
MeRy71

MeRy/Melanie Rijkers [1971], married to photographer Hans van Nunen [1967], living and working in Breda as Artstudio23. Atelier/office: Huis voor Beeldcultuur, Reigerstraat 16, Breda. (the Netherlands, though Melanie accepts jobs worldwide) Artistic photography and reportages since 1996. Member of GKf, professional photographers of the Netherlands.
Hans joined Artstudio23 fulltime in 2007, after having worked as a professional decorator for 15 years. Now they're both specialised in weddings, portraits & business photography.

Hans en MeRy, professioneel fotograaf sinds 1996. Voor trouwreportages, familie-, baby- en kinderportretten, bedrijfsfotografie, evenementen en eigen ontwerp fotoboeken.

Data de publicação  08 de julho , 2012

Dimensões  Quadrado pequeno  60 páginas Papel padrão

Categoria  Autoajuda

Tags  , , , , , , , , , , , , , ,

Comentários (0)

Red Head Days 2013 - Arte e fotografia livro fotográfico
15 de agosto , 2014 publicado
HALF - Arte e fotografia livro comercial e de bolso
27 de agosto , 2013 publicado
Paris - Blogs livro fotográfico
03 de dezembro , 2012 publicado
Jade - Crianças livro fotográfico
17 de agosto , 2012 publicado
Red - Fotografia e artes plásticas livro fotográfico
13 de agosto , 2012 publicado
Red-On-Red 2012 - Arte e fotografia livro fotográfico
11 de agosto , 2012 publicado
Trash The Dress 2012 - Fotografia e artes plásticas livro fotográfico
02 de julho , 2012 publicado
Tagged! On Facebook - Blogs livro fotográfico
30 de junho , 2012 publicado
Ver mais
Quantidade

Sites do Blurb

© 2014 Blurb