Sobre o autor

biensur
Made by Jacqueline
biensur
Assinante Blurb desde abril 2012
Nome da Empresa Made by Jacqueline
Site da Empresa www.madebyjacqueline.nl
Local Overveen
Número de telefone da empresa +31610901353
Sobre Minha Empresa Hallo, ik ben Jacqueline van den Heuvel, fotograaf. Ik werkte jaren in de recruitmentwereld en had een eigen, goedlopend werving- en selectiebureau (www.biensur.nl). Op een dag besloot ik mijn hart te volgen. Ik trok de stoute schoenen aan, startte de opleiding Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Amsterdam en ging aan de slag als fotograaf.

Bij mij staan mensen altijd centraal. Ik heb veel mensen ontmoet door mijn werk in de werving- en selectiebranche en door de vele reizen die ik maak. Ik geniet van mensen, van andere culturen en van mooie locaties. Deze ervaring zie je terug in mijn fotografie: puur, oprecht en eerlijk!

Daarnaast zet ik mij als fotograaf vrijwillig in voor Stichting Opkikker (www.stichtingopkikker.nl). Deze Stichting verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Op verschillende locaties worden allerlei spectaculaire activiteiten georganiseerd. Met mijn foto’s nemen de gezinnen een mooie, tastbare herinnering mee naar huis.
Áreas de Especialização Mijn focus ligt op lifestyle-, fashion- en portretfotografie. Ik fotografeer in opdracht van bedrijven en particulieren.

Made by Jacqueline beschikt over een studio in Haarlem. De studio is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto (er is voldoende parkeergelegenheid).

Studio:
Surinamweg 2 in Haarlem
2035 VA Haarlem