biensur

Made by Jacqueline


Uitgeest
Sobre

Fotograferen is mijn passie, en vooral de relatie tussen mens en ruimte. Waarom? Omdat ik nieuwsgierig ben naar mensen en hun verhalen, hun passies, drijfveren en dromen, de maatschappij waarin zijn leven. De omgeving waarin zij werken en wonen is hiervan een belangrijk onderdeel. Het is niet alleen een druk op de knop, het is de interactie tussen opdrachtgever en fotograaf die het beeld maken. Juist die interactie boeit mij en dat zie je terug in mijn beeld.

Mijn naam is Jacqueline van den Heuvel, specialistisch fotograaf. Specialist in het vastleggen van de mens in de onderneming die achter zijn product staat, maar ook de mens in de maatschappij. Mijn beelden vertellen het verhaal van u, uw onderneming en uw product of dienst. De beelden die ik maak worden gebruikt in jaarverslagen, nieuwsbrieven, social media, websites, brochures en daar waar u uw onderneming wilt belichten.

Áreas de especialização

Welk beeldverhaal wilt u vertellen?
Geen opdracht is hetzelfde, iedere opdracht is uniek. Daarom wil ik graag eerst met u om tafel om te luisteren en vragen te stellen, te horen wat u wilt om zo tot een beeldstrategie te komen die u voor ogen heeft. Of u één foto wilt of een uitgebreide serie alles is voor mij bespreekbaar en wordt met evenveel enthousiasme en inzet gemaakt.

Livros por Made by Jacqueline